Logistiek

Aanvoer/ophaling grondstoffen

Houtvezelland-Bioflam bvba beschikt over eigen containerswagens en containers maar ook over zuigwagens voorzien van een walking floor. In samenspraak kunnen wij onze containers aanpassen en koppelen met de afzuiging ter plaatse. Bij afroep worden deze op een efficiënte manier gewisseld zodat de schaverij of zagerij steeds verder kan blijven werken. Indien de schaverij of zagerij beschikt over een vaste container of silo, dan kunnen wij deze ter plaatse ledigen met één van onze zuigwagens.

Opslag van grondstoffen

Al de opgehaalde grondstoffen worden afgevoerd naar onze opwerkingssite in Dessel en daar in functie van de kwaliteit en het verdere toepassingstraject gestockeerd voor verdere bewerking tot stalbodembedekking of pellets.

Afvoer van afgewerkte producten

We trachten met onze walking floor vrachtwagens zoveel mogelijk leveringen en transporten zelf uit te voeren. Let op: deze vrachtwagens beschikken niet over een laadklep. Een heftruck of verrijker ter plaatse is noodzakelijk om onze vrachtwagen te lossen. Indien het niet mogelijk is onze vrachtwagen te lossen, schakelen wij hiervoor extern transport in.

Logistiek

Wij trachten zoveel mogelijk leveringen en transporten zelf uit te voeren.